Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Συνδέσεις
Blog για το Αστροχώρι
------
Μεγαλόχαρη Άρτας
-------------------
Δήμος Τετραφυλίας
---------------------
Το Αστροχώρι στο facebook
---------
Πηγές Άρτας
-------------------
Ξενοδοχείο Πύργος - Μεσόπυργος
----
video από το Αστροχώρι
-----
Φωτογραφίες απο Αστροχώρι
-----
Φωτογραφίες απο Μεγαλόχαρη
-----
Φωτογραφίες απο Μεσόπυργο
------
Φωτογραφίες απο Ελάτη
-------
Φωτογραφίες απο Καστανιά
------
Βραγκιανά Καρδίτσας
--------------
Αργιθέα Καρδίτσας
-----------------
Πηγές Άρτας Facebook
----------
Μεσόπυργος Άρτας Facebook
-------
Ρετσιανά Άρτας Blog
-------------
Καστανιά Άρτας facebook
----------
Μηλιανά Άρτας Facebook
--------------
Νέο Αργύρι
---------------------------
Βρουβιανά
---------------------------
Μεγαλόχαρη Άρτας facebook
-----
Χελώνα Άρτας
---------------------
Οδηγός επιχειρήσεων Άρτας
------
Τετραφυλία FacebookΗ ώρα είναι
Ο καιρός στο Αστροχώρι
ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Σας αρέσει το Forum??
Αναζήτηση συγγενών
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αναζήτηση συγγενών
Ο παππούς μου Λάμπρος Λαφιάς του Γεωργίου και της Αλεξάνδρας,αστυνομικός στο επάγγελμα γεννήθηκε το 1894 στην παλιά Καταβόθρα και σημερινό Αστροχώρι Αρτας. Παντρεύτηκα ως συνταξιούχος τη γιαγιά μου στη Δράμα όπου και έμεινε μέχρι το θάνατό του.
Επομένως κι εγώ νιώθω κατά το ήμισυΑρτινός κάτι που διατρανώνω παντού και νιώθω περήφανος γι αυτό.
Θα χαρώ πάρα πολύ να γνωρίσω ανθρώπους, έστω κι εξ αποστάσεως από την πατρίδα του παππού μου
Με πολύ αγάπη Λάμπρος Τρυφωνίδης το γένος Λαφιάς
Επομένως κι εγώ νιώθω κατά το ήμισυΑρτινός κάτι που διατρανώνω παντού και νιώθω περήφανος γι αυτό.
Θα χαρώ πάρα πολύ να γνωρίσω ανθρώπους, έστω κι εξ αποστάσεως από την πατρίδα του παππού μου
Με πολύ αγάπη Λάμπρος Τρυφωνίδης το γένος Λαφιάς
lafias1894- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2014
Τόπος : Δράμα
Απ: Αναζήτηση συγγενών
Φίλε πατριώτη άργησα λίγο αλλά νομίζω βρήκα απάντηση.Ο παππούς σου είναι στο κέντρο της φωτογραφίας
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Απ: Αναζήτηση συγγενών
ΑΛΚΗΣ έγραψε:Φίλε πατριώτη άργησα λίγο αλλά νομίζω βρήκα απάντηση.Ο παππούς σου είναι στο κέντρο της φωτογραφίας
Αγαπητέ Άλκη η χαρά μου για τα στοιχεία που μου κοινοποίησες είναι απερίγραπτη!1 σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!! Τώρα η επιθυμία μου να επισκεφθώ το χωριό του παππού μου έγινε ακόμη πιο μεγάλη!! Όλα αυτά που είδα στο γενεαλογικό δένδρο των Λαφαίων μου είναι γνωστά,όπως επίσης και πολλές άλλες λεπτομέρειες για τα μέλη της οικογένειας όπως π.χ για την αδερφή του παππού μου Γιούλα και τον αδερφό του Δημήτρη στον οποίο ο παππούς μου έστειλε χρήματα για να έρθει στο χωριό μας και μάλλον τα έχασε ή του τα φάγανε όπως μου είπε ο παππούς μου.
Να ξέρεις ότι αισθάνομαι ότι βρίσκομαι δίπλα σας κι αγαπώ το χωριό μας όπως αγάπησα το χωριό που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Επίσης είχα την τύχη να γνωρίσω πολλούς Αρτινούς,όπως έκανε ο παππούς μου που όταν μάθαινε ότι κάποιος ήταν από την Άρτα έτρεχε κυριολεκτικά να τον συναντήσει!!
Σε σένα και σε όλους τους πατριώτες μου σας στέλνω την αγάπη μου κι εύχομαι από βάθους καρδιάς κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά!!
Με πολύ αγάπη Λάμπρος
Οικογένεια Λάμπρου Λαφιά
ΑΛΚΗΣ έγραψε:Φίλε πατριώτη άργησα λίγο αλλά νομίζω βρήκα απάντηση.Ο παππούς σου είναι στο κέντρο της φωτογραφίας
Για να συμπληρωθεί ο πίνακας. Ο παππούς μου παντρεύτηκε την Αικατερίνη Πέντσα και είχαν ένα μόνο παιδί την Αλεξάνδρα(είναι ακόμη εν ζωή) η οποία παντρεύτηκε τον Αβραάμ Τρυφωνίδη και έχουν δυο παιδιά τον Λάμπρο και την Τριανταφυλλιά(απεβίωσε). Ο δε Λάμπρος Τρυφωνίδης έχει τρία παιδιά,εκ των οποίων τα δυο δίδυμα την Αλεξάνδρα και τα δίδυμα Αβραάμ και Κλεοπάτρα.
Επίσης δεν με παραξενεύει το γεγονός ότι ο Δήμος πήρε το όνομα δήμος Καραΐσκάκη,διότι όπως μου είπε ο παππούς μου υπήρχαν μαρτυρίες ότι ο Καραϊσκάκης γεννήθηκε στη τότε Καταβόθρα Άρτας και σημερινό Αστροχώρι!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 28, 2019 9:03 pm από ΑΛΚΗΣ
» Βουτανιάδα
Κυρ Νοε 20, 2016 4:23 pm από Σπύρος
» Αναζήτηση συγγενών
Τετ Οκτ 28, 2015 5:17 am από lafias1894
» Αστροχώρι Πάσχα 2014
Τρι Φεβ 10, 2015 4:01 am από ΑΛΚΗΣ
» Πραγματοποίηθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για τα Αιολικά Πάρκα στο Δήμο Γ.Καραϊσκάκη
Τρι Φεβ 10, 2015 2:20 am από ΑΛΚΗΣ
» Οροπέδιο στο Αστρί
Παρ Απρ 04, 2014 3:56 am από ΑΛΚΗΣ
» Φωτογραφίες από Μεσόπυργο
Πεμ Απρ 03, 2014 9:17 pm από ΑΛΚΗΣ
» Ναός Αγίας Κυριακής Αστροχώρι Άρτας
Τετ Μάης 15, 2013 12:43 am από ΑΛΚΗΣ
» Πάσχα 2013
Κυρ Μάης 12, 2013 7:14 pm από ΑΛΚΗΣ